Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Festivalul „Zilele Muzicale Sătmărene” continuă în această săptămână
Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” Satu Mare  - Luni, 28 Septembrie 2015

Partea a doua a festivalului „Zilele Muzicale Sătmărene” va începe marți, 29 septembrie de la ora 18.30 în Sala Filarmonicii, unde va avea loc un recital la două piane susținut de Balog Jozsef și Boda Balazs din Ungaria.

În program: Fr. Liszt – Concerto Pathetique, A. Scriabin – Fantezie, P. Dukas – Ucenicul vrăjitor și F. Poulenc – Concerto pentru două piane.

Vă prezentăm programul pentru săptămâna în curs și săptămâna viitoare:

Joi 1 octombrie de la ora 18.30 în Sala Filarmonicii și vineri 2 octombrie de la ora 19.00 la Castelul Karolyi va avea loc concertul simfonic care îl va avea ca dirijor pe Sandor Karolyi – Austria, iar solistă la pian Alexandra Prodaniuc.

În program: W.A. Mozart – Concertul nr. 24 pentru pian și orchestră în do minor KV. 491 și A. Dvorak – Simfonia a VIII-a în Sol major op. 88.

Vineri 2 octombrie de la ora 18.30 în sala festivă a Liceului de Muzică „Aurel Popp” și sâmbătă 3 octombrie ora 19.00 în Sala Cavalerilor a Castelului Karolyi din Carei va avea loc recitalul din compozițiile proprii ale pianistului italian Vicenzo Cipriani.

Luni 5 octombrie ora 18.30 în Sala Filarmonicii – Concert Cameral Trio Gentis „Destinații Muzicale” în interpretarea Laurei Roman – Vioară, Lenei Roman – clarinet și Doru Roman – marimba.

În program: The Entertainer, Valurile Dunării, Dans Irlandez, Vals, Por una Cabeza, Dans Sârbesc, Libertango, Vals Parizian și Taraf.

Marți 6 octombrie ora 18.30 în Sala Filarmonicii – Recital de pian susținut de Hauser Adrienn – Ungaria.

În program lucrări de: R. Schumann, Fr. Scubert-Fr. Liszt, B. Bartok, F. Chopin și N. Medtner.

1534 vizite
Distribuie pe